Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u230997509/domains/tiranatriathlon.com/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u230997509/domains/tiranatriathlon.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u230997509/domains/tiranatriathlon.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u230997509/domains/tiranatriathlon.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Tirana Triathlon
loader image

Home

COVID-19

Për shkak të situatës së papërshtatshme
shkaktuar nga Covid-19 Tirana Triathlon
do të shtyhet në një datë të pacaktuar
Faleminderit për mirëkuptimin

day
:
hrs
:
min
:
sec

Tirana

triathlon

Rikthehet më datë 11 Qershor 2023, në Farkë. Triathlon është një sport, që bashkon tre disiplinat sportive më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

0
disiplina
+ 0
garues
0
fitues

Synimet

tona

Arritja e objektivave personale

Aftësimi fizik

Promovimi i komunitetit

Programi

i aktivitetit

8:30 AM

Përgatitje

Të gjithë garuesit duhet të paraqiten pranë parkut Helen të Liqenit të Farkës para orës 9:00. Për mbarëvajtjen sa më të sigurtë të garës të gjitha rrugët do të bllokohen në këtë orë.

8:45 AM

Race Briefing

Të gjitha informacionet e nevojshme do të peërcillen edhe njëher ditën e garës në orën 08:45 përmes një race briefing

09:00 AM

Starti i garës individual

Starti i garës për garuesit si individ do të bëhet ne orën 09:00. Të gjitha informacionet e nevojshme do të përcillen edhe njëher ditën e garës në orën 08:45 përmes një Race Briefing

09:30 AM

Starti i garës relay

Starti i garës për garuesit si skuader do të bëhet ne orën 09:30. Të gjitha informacionet e nevojshme do të përcillen edhe njëher ditën e garës në orën 08:45 përmes një Race Briefing

13:00 PM

Përfundimi

Koha maksimale për përfundimin e garës është 3 orë. Qëllimi kryesor i cdo pjesëmarrësi është përfundimi i garës në një kohë personale sa më të shkurtër.

Itinerari

i garës

Rrugë me pjerrësi

Parkim automjetesh

Tabelë informuese

Furnizim me ujë

Çadrat e shërbimit

Partneret

tanë