loader image

Gara e notit

Në Liqenin e Farkës u zhvillua për herë të parë gara e Triathlon-it në Tiranë. Një sport i veçantë ku bashkohen tre disiplina sportive në një garë të vetme: not, çiklizëm, sport. Me pjesmarrjen e profesionistëve dhe amatorëve, vendin e parë për femra e zuri Jelena Tomaseviç, kurse për meshkuj Strahinja Trakiç.

read more