loader image
day
:
hrs
:
min
:
sec

Tirana

triathlon

Tirana Triathlon pas suksesit në edicionin e saj të parë, rikthehet më datë 9 Qershor 2019, në Farkë. Triathlon është një sport, që bashkon tre disiplinat sportive më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

0
disiplina
0
km
0
fitues

Synimet

tona

Arritja e objektivave personale

Aftësimi fizik

Promovimi i komunitetit

Programi

i aktivitetit

8:30 AM

Përgatitje

Të gjithë garuesit duhet të paraqiten pranë digës së Liqenit të Farkës para orës 9:00. Për mbarëvajtjen sa më të sigurtë të garës të gjitha rrugët do të bllokohen në këtë orë.

10:00 AM

Starti i garës

Starti i garës do të bëhet ne orën 10:00. Të gjitha informacionet e nevojshme do të përcillen edhe njëher ditën e garës në orën 09:45 përmes një Race Briefing

13:00 PM

Përfundimi

Koha maksimale për përfundimin e garës është 3 orë. Qëllimi kryesor i cdo pjesëmarrësi është përfundimi i garës në një kohë personale sa më të shkurtër.

Itinerari

i garës

Rrugë me pjerrësi

Parkim automjetesh

Tabelë informuese

Furnizim me ujë

Çadrat e shërbimit

Partneret

tanë